Hovedmeny


Designed by:
Coppermine themes Joomla Templates
Reseller hosting services
Oslo Open 2001 PDF
 

Nok et vellykket arrangement! Plakat

Oslo Open er helt klart et sted å treffes for alle som kjører eller er interessert i motorsykkel. Her er uten tvil spennvidden stor, både når det gjelder typer mennesker og typer motorsykler,alt fra ”mods”på Vespa, ”Rossi-kloninger” på råeste RR-sykler, ”globetrottere” på store autobaneslukere til ”anglofile”på råkule caferacere, ”tilbakelente” på kjempetøffe choppere, ”petimetere” på originale veteraner, ”grussprutere” på ørkenrallymaskiner og så mye, mye mer.

Alle hygget seg sammen i det alltid like fine været vi har hatt under alle Oslo Open arrangementene.

Unge og gamle langbanekjørere hadde som vanlig en imponerende oppvisning i hvordan man går inn i en sving i 180 km/t på grus!!! Jeg gleder meg allerede til å se, høre og ikke minst lukte dem på neste Oslo Open.

En trail oppvisning av Norgeseliten gjorde ikke dagen mindre vellykket, hvordan er det mulig å kjøre motorsykkel der ”vanlige” mennesker ikke kommer fram på beina??? Jeg blir alltid like imponert over deres ”balanseartisteri” Ellers kunne folk gå rundt å se og prøvekjøre nye modeller fra forskjellige mc-leverandører, handle utstyr, se på brukte sykler til salgs, teste ut på dynobenk hvor mange hester motorsykkelen din egentlig har, stagge sulten, slukke tørsten eller rett og slett sette seg ned og nyte god musikk fra scenen.

Etter premiering av et vidt spekter av interessante motorsykler og publikum hadde plukket ut sin favoritt (for øvrig en trehjuling med henger. Hele ekvipasjen i barnestørrelse, kjørt av barn), var det klart for finalen, den store mc-kortesjen, som også i år gikk via Karl Johansgate. Dette må da være Norges desidert største mc-kortesje?

En konklusjon må være at Oslo Open har kommet for å bli, og at alle forskjellige typer motorsykkelinteresserte kan komme sammen og ha det hyggelig i et og samme arrangement.

NMCU Oslo/Akershus, Company mc og Hagalaz mc ønsker alle velkommen til neste Oslo Open arangement. Vi sees på Bjerkebanen 2.juni 2002 .

Tekst: Herman Madsen

 
adultbliss.net