Hovedmeny


Designed by:
Coppermine themes Joomla Templates
Reseller hosting services
Oslo Open 2000 PDF
 

Oslo Open MC Show / Motorsykkelens dag er et arrangement som er åpent for alle og alle typer motorsykler, vi ønsker å synliggjøre for omverdenen at det å kjøre motorsykkel er noe for alle og enhver. Vi ønsker også å vise at motorsyklister ikke er de stereotype bøllene som avisene skriver om, men at de er vanlige sosiale mennesker som liker å dyrke sin store hobby.

Vårens første utflukt for mange og det vakreste eventyr for oss MC interesserte!PLakat

Etter to år med vellykkede show, fikk vi en hyggelig forespørsel. NMCU Oslo/Akershus ringt og lurte på om de kunne arrangere Motorsykkelens dag sammen med Oslo Open. Argumentet var at treffene var i det samme tidsrommet og for motorsyklister i Oslo og omegn. Hvilket var jo meget fornuftig og så var samarbeidet i gang. Etter en hektisk senvinter tok showet for år 2000 form.

Det var med stor glede og optimisme at vi inviterte til Oslo Open for tredje gang, og andre gang på Bjerke travbane. Værgudene viste seg igjen fra sin beste side og 2700 MC interesserte fant veien til Bjerke travbane og Oslo Open MC Show 2000. Det er plass til mange flere, så ikke nøl. Vi vet at det i Oslo er registrert ca. 7000 motorsykler, så her er det lenge før vi har fått med oss de fleste. Vi håper også at det aktive MC miljøet vil være med å markere seg på denne dagen.
Oslo Open MC show er en dag med happenings. Det viste gutta fra langbane miljøet oss når de dukket opp for å vise oss hvordan en sving skulle taes. Blandt alle disse modne herrer i stramme gamle skinndresser var det med en ung dame som virkelig la gutta bak seg. Her forsvant alt mannlig hovmod og vi satt igjen med kun støvsmak i munnen. En strålende og brølende oppvisning på god langbane kjøring.Trail gjengen fra Hvervenbukta var i det akrobatiske hjørnet og viste oss hvor "lett" det egentlig er å kjøre motorsykkel. Vi fikk presentert litt av spennvidden innen motorsykkel-sport og alder. De eldste er allerede pensjonert, mens yngste mann så vidt hadde begynt på skolen. Blues trubaduren Gil Edvards & Co. ga oss god musikalsk underholdning som det svingte av, mens vår eminente konferansier Gard Solberg loset oss trygt igjennom det hele.

Som seg hør og bør i et motorsykkel arrangement, må det jo premieres og stemmes på fine sykler. Gruppen med vinnersykler er vel motorsykler over det gjennomsnittlige av hva som kjører rundt på veien til daglig. Her fant man veteran sykler og ombygde "muskelmaskiner", men det skal ikke mye til før din vanlige MC kan bli et smykke, en "one of a kind", også er det din tur å stå på prispallen...
Juryen legger stor vekt på allsidighet ved bedømmingen av Oslo Opens 9 beste sykler. Publikum bestemmer hvem som skal få den tiende og kanskje gjeveste prisen - Peoples Choice. I tillegg premieres vinneren av Oslo Open Dyno Shoot Out.
Vi vil vel spesielt nevne bygget til Ørjan Bernard Parmen som til daglig bruker rullestol. Han har bygget en trike som blåser avgårde fortere enn de fleste. Rå sykkel og velfortjent premie!
Dyno Shoot Out´en ble vunnet av gatas skrekk, en V-MAX med 220,4 hk. på bakhjulet. Den lykkelige eieren fikk med seg en grom premie og kjørte hjem på byens absolutt råeste sykkelen.

Med paraden som avslutning og et strålende vær hele dagen, ble Oslo Open MC Show 2000 en sikker vinner.

Gratulerer så mye alle sammen. Dere har vært med på å lage Oslo Open til hva det er, og hva vi står for.

Takk for att dere kom i år 2000 og hjertelig velkommen i år 2001

Tekst: Axel Olsen og Aslak Tronerud

 
adultbliss.net