Hovedmeny


Designed by:
Coppermine themes Joomla Templates
Reseller hosting services
Pressemelding Mars 09 PDF

 

Oslo Open MC Show– Motorsykkelens Dag

24. mai 2009 kl. 12.00 – 17.00 på Bjerke Travbane

www.osloopen.com

 

PORTENE ÅPNER KL. 11.00

Inngang kr.100.- Vi tar ikke bankkort.

Oslo Open har etablert seg som den viktigste motorsykkelmønstringen i landet både i bredde, innhold og med NM i motorsykkelbygging. Andre mønstringer sendte i fjor sine vinnere til nettopp Oslo Open og det gleder oss.

 

Med klimaendringer, miljø- og trafikksikkerhetsfokus, vil motorsykkelpolitikk bli stadig viktigere i tiden framover. Ildsjeler i Norsk MotorCykkel Union (NMCU) har gjort en kjempeinnsats med å ligge i forkant på disse områdene for å kunne svare politikere og miljøvernere med gode argumenter og fagkunnskap. Oslo Open ønsker å være nettopp den mønstringen som klarer å vise ekte motorsykkelglede, skapertrang og artisteri og bevise at motorsyklismen er en sterk og levedyktig kultur. 

 

Oslo Open er et non-profit arrangement drevet av NMCU Oslo/Akershus med uvurderlig hjelp av Company MC og frivillige entusiaster. Overskuddet går til neste års drift og er med på å sikre arrangementet videre framover.

 

Ønsket om at Oslo Open skal favne bredden i motorsykkelmiljøet har alltid vært drivkraften bak arrangementet og vi utvider stadig.

Nytt av året blir et SWAP-Meet/delemarked, (primært med brukte deler), der vi håper at mange vil kunne finne nettopp den delen de har lett etter eller bli inspirert til å starte sitt eget prosjekt. Vi inviterer herved alle som har MOTORSYKKELDELER, og ikke lopper, til å ta kontakt med oss så snart som mulig for å bestille standplass.

 

Merkeklubber, veteranklubber og andre entusiaster er stadig velkommen til gratis stand. Noen har tatt oppfordringen og hatt strålende dager hos oss, men det er plass til flere. De får eksponert seg selv og hva nettopp DE står for og de gjør arrangementet bredere. Håpet er at vi i år virkelig klarer å nå ut med dette budskapet så de ulike klubber og foreninger klarer å mobilisere seg til å ha en stand.

 

Etter at NMCU sammen med entusiaster endelig klarte å lempe på regelverket for ombygging for et par år siden, har det kommet flere spennende nybygg og vi gleder oss til å se nivået i år!

 

Her sitter latteren løst, live-musikk fra scenen, vi er lovet flere matsteder av ISS i år, forhandlernes stands og motorsyklistene selv er med på å skape stemning.

Oslo Open skal vise bredden av MC-kulturen, vise at vi er en STOR del av befolkningen og også en stor og NATURLIG del av trafikkbildet. Det å kjøre sykkel er ikke bare utrolig gøy og effektivt, men også et miljøvennlig alternativ.

 

Vel møtt til Bjerkebanen og Oslo Open 24 mai, og husk det har aldri vært viktigere enn NÅ å vise hvor vi står!!!

 

 

Hilsen       Kari-Anne Søreng, Leder NMCU Oslo-Akershus, presseansvarlig Oslo Open

                Gard Solberg, Leder Company MC

 

Foreløpig program:


SWAP–Meet – Nytt av året.

Live musikk fra scenen

Forhandlerstands

NM i Motorsykkelbygging

Langbanekjøring

Trial

Motorsykkelparade gjennom Oslo

Konkurranser, liv og moro


 
adultbliss.net